Aktuellt 

Vi är med och arrangerar frukostmöten, konferenser, öppna utbildningar, resor, affärsnätverk.... Vårt engagemang kring detta startade redan för 30 år sedan då vi var väldigt engagerade inom sportens värld och den kommersiella kraft som finns runt omkring sportens värld.  Allt startar med möten mellan människor. Det är då saker händer.  

Vill du ha mer info? Kontakta Lasse på 0705-809812


EVENT ihop med Svensk Basket

Svensk Basket gör en fantastisk resa. Intresset ökar konstant. Inför EM kval i Göteborg tog 4500 biljetter slut snabbt.

Jag fick chansen att tillsammans med några i mitt affärsnätverk  att vara en del av Svensk Basket businessevent inför matchen. I centrum stod givetvis första EM kvalmatchen inför EM 2025 men också det arbete Svensk basket gör som en viktig faktor i samhället att göra skillnad. Vi fick chansen att se en rafflande match som slutade i seger för Sverige i en fullsatt Partille Arena. För en fd elitcoach så var det också extra kul att se ett varierande spel med många offensiva tempoväxlingar, ett intensivt försvarspel, taktiskt välutvecklat spel och ett lagspel som imponerade från början till slut.

Svensk Basket borde vara en attraktiv partner för många företag som vill skapa ett modernt partnerskap. Det finns mycket för näringslivet att hämta i att nyttja kraften i sportens värld för att göra skillnad i samhället men också att som företagsledare att skapa nya möjligheter med sin business.

FRUKOSTMÖTE MED BASED on PEOPLE & IFK GÖTEBORG

Ett frukostmöte av konsultgruppen We Make it Happen i samarbete med Mindpark Coworking med gäster på scen från Based on People och IFK Göteborg.
Vi lever i dag i en värld som förändras oerhört snabbt.  Forskning visar att cirka 9 av 10 strategier misslyckas. Är det så konstigt egentligen när nästan halva arbetstiden försvinner i form av avbrott, störningsmoment och olika prioriteringar? Redan i ledningsgruppen delar bara hälften av medlemmarna samma topp tre prioriteringar som VD, vilket innebär att den andra hälften spenderar sin tid och energi på att driva andra prioriteringar. Bara hälften av en ledningsgrupp kan lista företagets tre främsta prioriteringar.  Endast 13% av de anställda känner till de tre främsta prioriteringarna. 
Föreställ dig vilken kraft du kan uppnå om du får med alla dina anställda att aktivt arbeta för att uppfylla de viktigaste målen. 
Vårt frukostmöte kommer att handlade om just detta. 

Frukost på BrewHouse 

"WE EMPOWER BUSINESS TO PERFORM @ THEIR BEST"


Frigör potential och nå extraordinära mål på ett effektivt och hållbart sätt. Att helt prestera på elitnivå i en ny modern värld. Vår meritlista visar att man kan uppnå mycket mer ambitiösa mål än man tror om man är villiga att utmana det befintliga. Det roliga med konsultjobbet är att man får chansen att arbeta både med stora internationella bolag, mindre och mellanstora ägarledda bolag och entreprenörer inom startups och scal ups.

Frukostmöte MED TRELLEBORGS FF

Affärer är också en sport. 

Energifylld Nätverksträff med Trelleborgs FF. Tillsammans med Peter Wallin från BETA Team Performance genomförde vi återigen ett inspirerande frukostmöte. 

Hur vi får rätt saker att hända i våra organisationer? Varför går vardagsvirvelvinden före våra mål? Vilka är framgångsfaktorerna för att vinna affärer och mästerskap? Vad kan vi lära av likheter och skillnader mellan näringsliv och idrott?

Spännande diskussioner bland deltagarna utifrån tre perspektiv och frågeställningar;
✅ Teamet - Hur kommer det sig att merparten av företag har svårt att få mål att fungera?
✅ Ledarskapet - Hur har ledarskapet hanterat utmaningen med att arbeta på plats, i hybrid eller på distans?
✅ Individen - Hur viktigt är det att ha självkännedom?

Frukostmöte MED PETER WALLIN, BEta, fd TRE KRONOR

Vinnarkultur i näringsliv och idrott!

Fredag den 5 maj 2023 -  Scandic Crown Göteborg

Vad är det som gör att vissa lag, företag och individer lyckas oftare än andra?​

Ett spännande möte där bland annat Peter Wallin medverkar. Peter är fd General Manager Tre Kronor, hockey spelare New York Rangers och Djurgården. Idag styrelseledamot Djurgården.Peter är också konsult och vi samarbetar kring prestationsutveckling inom näringslivet.

Peter och hans team har bland annat gjort en studie kring vad som skapar vinnare inom näringslivet och idrott. Till detta har Peter tagit fram ett riktigt spännande verktyg att mäta prestationer på – Business Performance Index. 

ANMÄLAN: lasse@trevistaunited.se

Välkommen med din anmälan till en morgon med fokus på att skapa nya hållbara resultat.


Frukostmöte i Båstad

Game Set & Talk

Tennis, matchspel och inspirerande samtal. Vi arrangerar tenniscamps i Båstad och lunchtennis i Göteborg. 

Vi är övertytade att tennis är bra för såväl kropp, knopp och business.