RESULTATINRIKTADE PARTNERSKAP  

Vi hjälper våra kunder att skapa möjligheter för nya affärer.  Vi arbetar tight med våra kunder och hjälper dom att stärka sälj, skapa effektfulla samarbeten och våga skapa nya projekt. Vi arbetar med att etablera nya anfallsvinklar och vi utvecklar våra kunders affärer genom att stärka affärsrelationer. Vi ser en ny värld växa fram och det skapar förändringar och utmaningar i allt snabbare takt än någonsin tidigare. 

Business Concepts


Business

Vi hjälper företag med att utveckla affärerna genom att leda projekt, vi tar interimsroller samt att sammanför olika möjligheter.  

Sports

Vi arbetar i gränslandet mellan sport och business. Vi stärker sportens värld med kommersiella projekt med näringslivet. 

Events

Vi skapar möten i syfte att skapa mervärden för alla partners. Vi tror på möten och kraften i att ses. 

Mål & Möjligheter - projekt 

Vi hjälper sport & företag att identifiera möjligheter och nå extraordinära mål på ett effektivt och hållbart sätt,Vad ska  ske här och nu för att nå där och sen? Vi har utvecklat ett målverktyg som frigör potential. 

Kommersiella rättigheter

Vi tar fram nya kommersiella rättigheter som bygger på sportens samlande värde och gör det till ett erbjudande. Koncepten bygger också på vad näringslivet söker och har behov av för att kunna accelerera sin affär till nya resultatnivåer. 

Försäljning - Interimsupdrag

Vi leder uppdrag inom försäljning av rättigheter. Det kan innebär att vi coachar försäljningsavdelningar, genomför försäljning och/eller innehar ett interimsuppdrag inom konceptifiering och försäljning. 

Events - Mötesplatser sport & näringsliv

Vi är med och skapar inviterande mötesplatser där näringsliv och sportens värld inspirerar, utvecklar kompetenser och skapar tillsammans nya  möjligheter till affärer.

Arenor för utveckling.

Vi utvecklar våra kunders affärer genom att stärka affärsrelationer i syfte att skapa nya anfallsvinklar. Vi skapar arenor som dig som är ledare och vill utvecklas. Vi samlar ledare från organisationer, erfarna konsulter och representanter från sporten värld. Vi är övertygade att genom att samla all erfarenhet i inspirerande mötesarenor skapas möjligheter för såväl företag, sports och samarbeten i gränslandet mellan sport och affärer.

Vi är också med och skapar konferenser, frukostmöten, nätverksträffar ....Vi vet att det fysiska mötet är oslagbart.

Vi arbetar aktivt med att bygga målinriktade mötesplatser och partnerskap i syfte att kunna skapa fler och bättre hållbara affärer som leder till nya resultatnivåer. 


Affärer är också en sport. 

Vi arbetar med att skapa acceleration till lönsamma affärer. Ni vill mycket. Ni har höga ambitioner och stora visioner, För att ta er dit krävs både både strategi, mindset och ett arbetsätt som verkligen prioriterar på viktiga sakerna. Vi skapar tillväxt och lönsamhet utvecklar förutsättningar för försäljning, varumärkesbyggande och framtida önskade resultat

Inom sportens värld finns det ofta ett väldigt starkt engagemang.  Vad kan affärsvärlden lära sig av sportens värld? Tänk om man kunde omsätta ovan engagemang till näringslivet. Vad skulle vara möjligt då? Att skapa passionerade och vinnande kulturer är något som växer fram över tid och det är det som verkligen gör skillnad på riktigt. 

Vi hjälper näringslivet och sportens värld att tillsammans nyttja kraften och skapa samarbeten för att skapa extraordinära resultat.

Bortom traditionella sponsorpaket och företagsevent så kan näringslivet ihop med sportens värld skapa unika lösningar som tillför värde för alla partners och för samhället i stort. Som företagare och entreprenör så finns det mycket att tjäna på att utveckla starka partnerskap. Att arbeta i gränslandet mellan sport och affärer kan generera bolaget, rättigheten och samhället helt nya resultatnivåer.  Utforska det möjliga - upnå det extraordinära.